balk
ICT reparaties in eigen werkplaats
Vrijblijvend onderzoek

ICT Achterhoek

Welkom op onze website. Wij leveren no-nonsense ICT service in de gehele Achterhoek.
Maak uw keuze in het menu hierboven. 

Uw computernetwerk is bij ons in goede handen. We kunnen ad hoc (op afroep of met "strippenkaart") systeembeheer aanbieden, maar ook periodiek (doormiddel van een SLA).

Wij zijn o.a. actief in:

Lochem, Borculo, Vorden, Zelhem, Groenlo, Lichtenvoorde, Neede, Eibergen en Ruurlo

 

vrijdag 25 augustus 2017

Decorsign was afgelopen dinsdag aanwezig bij de ambassadeursbijeenkomst voor Glasvezel Buitenaf Aalten en Oost Gelre. Het project is van start en glasvezel wordt eind dit jaar aangelegd als 50% van de aansluitingen een abonnement afsluit bij één van de 4 providers: WeServe, CBizz, CaiWay of Solcon.

Onlangs zijn alle in aanmerking komende woningen en bedrijven in het buitengebied van Aalten en Oost Gelre (3150 stuks) aangeschreven door CIF met het aanbod voor glasvezel in het buitengebied.

Op 4,5,6 en 7 september zullen er informatieavonden georganiseerd worden. Zorg dat u er bij bent op één van deze avonden. Wij zijn er uiteraard bij!

Vandaag hebben we www.glasvezelaaltenoostgelre.nl gelanceerd om u te ondersteunen bij uw overstap!

Hou onze Facebook pagina en website in de gaten.

woensdag 12 april 2017

Op bedrijventerreinen Hanzeweg, Aalsvoort, Kwinkweerd, Larenseweg en Hoeflingweg in Lochem gaat Bright Access een eigen glasvezelnetwerk aanleggen. Alle bedrijven die gevestigd zijn op de volgende terreinen kunnen daarom voordelig en snel beschikken over een glasvezelverbinding:

Kosten

De kosten van een glasvezelaansluiting zijn voor ieder bedrijf op het industrieterrein hetzelfde, namelijk € 150,- per maand voor een aansluiting met een capaciteit van 10 Gbps (€ 500,-- éénmalig). Afhankelijk van de behoefte van de gebruiker kunnen daar kanalen op worden geleverd voor verschillende Clouddiensten zoals internet, telefonie, werken in de Cloud, beveiliging etc.

Er is al een internetabonnement voor enkele tientjes, zodat u al over een zakelijke glasvezelverbinding beschikt voor onder de € 200,-- per maand. Bel of mail ons voor meer informatie.

Hulp op afstand

Download hieronder onze hulp op afstand software.
Voor deze dienst berekenen wij minimaal 1 kwartier volgens ons uurtarief.
Informeer bij onze medewerker.

Klik hier om de software te downloaden

Om het programma te starten, klikt u op "Uitvoeren".

×