e-mail

ICT service uit het hart van de Achterhoek

balk
Bel ons: 0573-454109
Wij repareren uw laptop of pc
Is uw computer defect?
En maak kennis met onze klanten
Best getest bij de Consumentenbond!
Wij zijn een team met HP
HP Proliant servers

ICT > Glasvezel

Glasvezel in de Achterhoek

Door onze jarenlange ervaring in glasvezel zijn wij een vraagbaak en sparringpartner geworden voor glasvezelinitiatieven in de Achterhoek. Of het nu gaat om de verglazing van Ruurlo door Reggefiber, het aanleggen van zakelijk glasvezel op de bedrijventerreinen of zelfs het verglazen van het buitengebied, wij houden ons er mee bezig.

Naast alle technische voordelen welke glasvezel met zich meebrengt, kan glasvezel ook bijdragen aan een gunstig vestigingsklimaat voor bedrijven in de Achterhoek. Het is dan ook van wezenlijk belang dat hier aandacht voor is.

Projecten

Kern Ruurlo (gelaagd!)

Ruurlo (de kern)  is in 2009 aangesloten op het glasvezelnetwerk van Reggefiber. Door inzet van o.a. Bert Stegeman (www.stegemanruurlo.nl), Arnold Temmink (Decocom) en Geert Cornelissen is het er toen ook daadwerkelijk gekomen. Ruurlo was de eerste in de Achterhoek waar Reggefiber is gestart. Voor velen is glasvezel nu al gemeengoed geworden.

Glasvezel buitengebied Berkelland en Brockhorst

Voor de verglazing van de buitengebieden van Berkelland en Bronckhorst zijn samen met de HAN (Hoge School Arnhem Nijmegen) gestart met B3N. Als bestuurslid van het bestuur i.o. voor dit project heeft Geert Cornelissen vanaf 2009 veel ervaring opgedaan in het coöperatieve glasvezel model. Helaas is dit project in 2010 gesneuveld, doordat financiers zich terug trokken. Momenteel is de gemeente Bronckhorst opnieuw bezig met het maken van nieuwe plannen.

Bedrijventerreinen Berkelland

In 2013 zijn wij samen met de Industriële Kring Berkelland (www.ikberkelland.nl) gestart met een haalbaarheidsonderzoek voor glasvezel op de Berkellandse bedrijventerreinen (www.glasvezelberkelland.nl). Het gaat hierbij over de verglazing van 6 terreinen in Ruurlo, Borculo, Neede en Eibergen. Inmiddels loopt het project een half jaar. Blijkt er voldoende interesse te zijn, dan zal er eind dit jaar hopelijk groen licht komen!

Is uw bedrijf gevestigd op één van de Berkellandse bedrijventerreinen? Ga dan naar www.glasvezelberkelland.nl, bekijk de tarieven en meld u aan! Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Geert Cornelissen

 

Hulp op afstand

Download hieronder onze hulp op afstand software.
Voor deze dienst berekenen wij minimaal 1 kwartier volgens ons uurtarief.
Informeer bij onze medewerker.

Klik hier om de software te downloaden

Om het programma te starten, klikt u op "Uitvoeren".

Bent u tevreden over ons? Like onze Facebook pagina hieronder:

×