e-mail

ICT service uit het hart van de Achterhoek

balk
Bel ons: 0573-454109
Wij repareren uw laptop of pc
Is uw computer defect?
En maak kennis met onze klanten
Best getest bij de Consumentenbond!
Wij zijn een team met HP
HP Proliant servers

ICT > Systeembeheer

Alles onder controle

Uw ICT omgeving is bij ons in goede handen. We kunnen ad hoc (op afroep of met "strippenkaart") systeem- en netwerkbeheer aanbieden, maar ook proactief systeem- en netwerkbeheer (doormiddel van een SLA).

Proactief systeembeheer op locatie

Veel bedrijven staan er niet bij stil, maar de noodzaak van proactief systeembeheer is groter dan u denkt. Bij deze vorm van beheer gaan we een samenwerking met u aan om uw ICT omgeving zo optimaal mogelijk te houden en te verbeteren wanneer nodig. Onze systeembeheerders komen periodiek bij u op locatie en kijken samen met u naar mogelijke verbeteringen en het nodige onderhoud van de omgeving. 

In de vorm van een SLA (service level agreement) worden duidelijke afspraken gemaakt tussen beide partijen over de beschikbaarheid van uw ICT omgeving en de kwaliteit en snelheid van onze dienstverlening.

"Strippenkaart"

U kunt bij ons vooraf systeembeheer uren inkopen voor een gereduceerd tarief. Met een uitgebreide, maandelijkse urenverantwoording, houden wij u op de hoogte van uw urentegoed. Er is al een strippenkaart vanaf 50 uren.

Bent u nieuwsgierig over onze proactieve of ad-hoc systeembeheer diensten, neem dan contact op met Geert Cornelissen. Hij komt graag vrijblijvend bij u langs om uw wensen en onze mogelijkheden door te nemen.

Monitoring en beheer op afstand

Wij kunnen uw netwerk geschikt maken voor monitoring en beheer op afstand. Zo zorgt u er voor dat één telefoontje of e-mail naar ons voldoende is om uw probleem, update of vraag direct te kunnen beantwoorden of realiseren zonder onnodige reistijden of voorrijkosten. Hiermee bespaart u kosten, tijd en het milieu.

Mocht u direct ondersteuning op afstand nodig hebben, dan kunt u contact met ons opnemen. Wij zullen u dan zo spoedig mogelijk helpen.

Decorsign IT service

Hulp op afstand

Download hieronder onze hulp op afstand software.
Voor deze dienst berekenen wij minimaal 1 kwartier volgens ons uurtarief.
Informeer bij onze medewerker.

Klik hier om de software te downloaden

Om het programma te starten, klikt u op "Uitvoeren".

Bent u tevreden over ons? Like onze Facebook pagina hieronder:

×