e-mail

ICT service uit het hart van de Achterhoek

balk
Bel ons: 0573-454109
Wij repareren uw laptop of pc
Is uw computer defect?
En maak kennis met onze klanten
Best getest bij de Consumentenbond!
Wij zijn een team met HP
HP Proliant servers

Vragen over glasvezel in het buitengebied? Klik hier

Home > Nieuws

woensdag 10 oktober 2012

Microsoft brengt eerste grote update Windows 8 en Server 2012 uit

Microsoft heeft de general availability-update voor Windows 8 uitgebracht, met fixes zoals die voorheen pas met een service pack werden vrijgegeven. Nieuwe pc's met Windows 8 en retailversies van het OS zullen met de update geleverd worden.

Categorie: Nieuw
Ingezonden door: Yvonne

Microsoft heeft de eerste grote update voor Windows 8 en Server 2012 uitgebracht, maakt Steven Sinofsky bekend op het Building Windows 8-blog. De 'General Availability Cumulative Update' voor Microsofts nieuwste besturingssystemen krijgt rugnummer KB2756872 mee, verlengt de accuduur en verbetert de prestaties in de nieuwe Windows 8-apps. Verder is het afspelen van audio en video verbeterd en is er betere compatibiliteit met applicaties en drivers.

Sinosfky legt uit dat bij vorige versies van Windows de periode tussen de release to manufacturing- en general availability-status werd gebruikt om samen met hardwarepartners het nieuwe besturingssysteem probleemloos laten werken op nieuwe hardware. Eventuele verbeteringen die Microsoft voor een bepaalde fabrikant in Windows doorvoerde, waren voorbehouden aan deze partner, totdat deze verbeteringen werden gebundeld in het eerste service pack.

Met de general availability-update wil Microsoft deze verbeteringen in het fundament van Windows sneller uitbrengen. Consumenten die Windows 8 op 26 oktober los of bij een nieuwe computer kopen, krijgen het besturingssysteem inclusief de update. Ontwikkelaars die de rtm-versie vanaf MSDN hebben gedownload, kunnen de general availability-update installeren met Windows Update.

Met de naderende release van zijn nieuwe besturingssysteem maakte Microsoft eerder deze maand bekend zijn eigen Windows 8-apps van een update te zullen voorzien.


Bron: http://www.tweakers.net

Hulp op afstand

Download hieronder onze hulp op afstand software.
Voor deze dienst berekenen wij minimaal 1 kwartier volgens ons uurtarief.
Informeer bij onze medewerker.

Klik hier om de software te downloaden

Om het programma te starten, klikt u op "Uitvoeren".

Bent u tevreden over ons? Like onze Facebook pagina hieronder:

×