e-mail

ICT service uit het hart van de Achterhoek

balk
Bel ons: 0573-454109
Wij repareren uw laptop of pc
Is uw computer defect?
En maak kennis met onze klanten
Best getest bij de Consumentenbond!
Wij zijn een team met HP
HP Proliant servers

Vragen over glasvezel in het buitengebied? Klik hier

Home > Nieuws

vrijdag 12 oktober 2012

Office 2013 bereikt rtm-status en ligt begin 2013 in de winkels

Microsoft heeft laten weten dat zijn Office 2013-pakket de release to manufacturing-status heeft bereikt. TechNet-abonnees kunnen de software halverwege november al downloaden, thuisgebruikers moeten tot 2013 wachten op de retailversie.

Categorie: Nieuw
Ingezonden door: Yvonne

De aankondiging werd gedaan op het officiële weblog van Office. Nu de softwareontwikkeling afgerond is, gaat Microsoft zich richten op de distributie van het softwarepakket. Klanten met een zogenaamde volume license met software assurance kunnen de rtm-versie vanaf half november al downloaden bij Microsoft. Daarbij komt het softwarepakket op dat moment ook beschikbaar voor mensen met een TechNet of MSDN-abonnement. In november zal Microsoft ook enkele nieuwe features uitrollen voor Office 365-gebruikers.

Het softewarepakket komt in het eerste kwartaal van 2013 officieel uit, waarna het ook door thuisgebruikers aangeschaft kan worden. Mensen die na 19 oktober Office 2010 aanschaffen, krijgen begin 2013 een gratis upgrade naar de nieuwe versie.

Eerder dit jaar gaf Microsoft al een previewversie van zijn nieuwe Office-suite vrij en gebruikers die een Windows RT-tablet aanschaffen, krijgen de previewversie meegeleverd. Op een later tijdstip krijgen deze mensen een gratis upgrade naar de volledige versie.

Bron: http://www.tweakers.net

Hulp op afstand

Download hieronder onze hulp op afstand software.
Voor deze dienst berekenen wij minimaal 1 kwartier volgens ons uurtarief.
Informeer bij onze medewerker.

Klik hier om de software te downloaden

Om het programma te starten, klikt u op "Uitvoeren".

Bent u tevreden over ons? Like onze Facebook pagina hieronder:

×