e-mail

ICT service uit het hart van de Achterhoek

balk
Bel ons: 0573-454109
Wij repareren uw laptop of pc
Is uw computer defect?
En maak kennis met onze klanten
Best getest bij de Consumentenbond!
Wij zijn een team met HP
HP Proliant servers

Vragen over glasvezel in het buitengebied? Klik hier

Home > Nieuws

donderdag 17 oktober 2013

Microsoft maakt Windows 8.1 beschikbaar

Microsoft heeft Windows 8.1 beschikbaar gemaakt. De eerste grote update voor het besturingssysteem is gratis te downloaden voor gebruikers van Windows 8. De versie is ook als download en als dvd te koop voor dezelfde prijzen als die van Windows 8.

Categorie: Nieuw
Ingezonden door: Geert

Windows 8.1 Preview is te installeren via de Windows Store, meldt Microsoft, al lijkt de update op moment van schrijven nog niet beschikbaar. Voor gebruikers van Windows 8 is de update gratis. De systeemeisen zijn ongewijzigd ten opzichte van Windows 8. Gebruikers moeten een systeem met een 1GHz-cpu hebben en verder zijn 1GB geheugen bij 32bit of 2GB bij 64bit vereist. Ook is 16GB opslag bij 32bit of 20GB bij 64bit en een DirectX 9-videokaart nodig. Bij de update voor Windows RT is 10GB aan vrije schijfruimte noodzakelijk.

Wie Windows 8 nog niet draait, betaalt voor Windows 8.1 hetzelfde als voor Windows 8 gevraagd werd. Windows 8.1 biedt tal van wijzigingen ten opzichte van Windows 8 en Microsoft zegt geluisterd te hebben naar kritiek. Zo keert de startknop terug en er kan direct geboot worden naar de desktop. Windows 8.1 bevat ook meer koppelingen naar SkyDrive, het Startscherm is aangepast en er zijn wijzigingen doorgevoerd in de Windows Store. Verder zijn diverse meegeleverde apps, zoals Mail en Calendar, bijgewerkt. Ook is er ondersteuning voor schermen met hoge resolutie. In aanloop naar de release zijn veel apps toegevoegd en hebben andere apps een opfrisbeurt gekregen.

Hulp op afstand

Download hieronder onze hulp op afstand software.
Voor deze dienst berekenen wij minimaal 1 kwartier volgens ons uurtarief.
Informeer bij onze medewerker.

Klik hier om de software te downloaden

Om het programma te starten, klikt u op "Uitvoeren".

Bent u tevreden over ons? Like onze Facebook pagina hieronder:

×