e-mail

ICT service uit het hart van de Achterhoek

balk
Bel ons: 0573-454109
Wij repareren uw laptop of pc
Is uw computer defect?
En maak kennis met onze klanten
Best getest bij de Consumentenbond!
Wij zijn een team met HP
HP Proliant servers

Organisatie > Over ons

Decorsign ICT & Internet is in 2001 opgericht door Geert Cornelissen. Als jonge 18 jarige ondernemer, begon hij in een tijd dat het Internet écht in opkomst was, vanuit de garage van zijn ouders, met het leveren van maatwerk websites voor het midden- en kleinbedrijf.

Doordat de vraag naar ICT gerelateerde producten toenam besloot Geert zijn portfolio aan diensten uit te breiden met de verkoop en installatie van computers en aanverwante artikelen. Niet veel later kwam hier ook systeembeheer en werkplekbeheer bij.

Door de jaren heen zijn fulltime medewerkers en parttime medewerkers aangesteld, om zo aan de servicewensen van klanten te kunnen blijven voldoen.

In 2009 werden de eerste plannen gemaakt voor een nieuw kantoorpand op het Everskamp in Ruurlo. In 2010 werden deze plannen geconcretiseerd nadat in 2011 het bedrijf officieel verhuisde naar zijn huidige locatie op de Vente 14 in Ruurlo.

 

Service gericht

Wij streven er naar dat zowel nieuwe als bestaande klanten zich bij ons thuis voelen. Doordat wij een vlakke bedrijfsstructuur hanteren, zijn de lijnen kort en weet u snel waar u aan toe bent.

Bij ons heeft u direct de juiste persoon aan de lijn, waarmee u duidelijke afspraken kunt maken. We proberen u zo optimaal tot dienst te zijn.

Alles onder één dak

U kunt bij ons terecht voor een breed scala aan producten en diensten. Zo heeft u voor al uw ICT en Internet zaken één aanspreekpunt. Wel zo gemakkelijk en ook erg overzichtelijk.

Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Partners

Systeembeheer wordt eenvoudiger met Veeam   Wij werken samen met Microsoft  HP servers leveren de basis van uw netwerk     

Hulp op afstand

Download hieronder onze hulp op afstand software.
Voor deze dienst berekenen wij minimaal 1 kwartier volgens ons uurtarief.
Informeer bij onze medewerker.

Klik hier om de software te downloaden

Om het programma te starten, klikt u op "Uitvoeren".

Bent u tevreden over ons? Like onze Facebook pagina hieronder:

×