{

Klaar voor Windows 11?

}

Klaar voor Windows 11?

donderdag 23 september 2021 door Geert Cornelissen

Microsoft Windows 11 is er nog niet, maar komt later dit jaar. Als je er zin in hebt, zijn er een paar dingen die je in de tussentijd kunt doen om je voor te bereiden.


Download hier de PC Health check, waarmee je kunt controleren of jouw pc geschikt is voor Windows 11:

Minimale systeemvereisten

Lees hier voor meer informatie over systeemvereisten en informatie over hoe sommige pc’s mogelijk kunnen worden bijgewerkt of instellingen kunnen worden gewijzigd om aan de vereisten te voldoen.

Minimale systeemvereisten
Processor 1 gigahertz (GHz) of sneller met 2 of meer cores op een compatibele 64-bits processor of systeem op een chip (SoC)
Geheugen 4 GB RAM
Opslag 64 GB of groter opslagapparaat
Systeemfirmware Geschikt voor UEFI Secure Boot. Kijk hier voor instructies over hoe je je pc kunt activeren om aan deze vereiste te voldoen.
TPM Trusted Platform Module (TPM) versie 2.0. Kijk hier voor instructies over hoe je pc mogelijk geactiveerd kan worden om aan deze vereiste te voldoen.
Grafische kaart Compatibel met DirectX 12 of nieuwer met WDDM 2.0-stuurprogramma
Beeldscherm High-definition (720p) beeldscherm dat groter is dan 9” diagonaal, 8 bits per kleurkanaal
Internetverbinding Microsoft-account en internetverbinding vereist voor installatie van Windows 11 Home

Op je apparaat moet Windows 10, versie 2004 of later, worden uitgevoerd om te kunnen upgraden. Gratis updates zijn beschikbaar via Windows Update in Instellingen>Updates en beveiliging

Voor bepaalde functies is specifieke hardware nodig . De systeemvereisten om sommige apps uit te voeren, zijn hoger dan de minimale apparaatspecificaties van Windows 11. Controleer de compatibiliteitsinformatie van het apparaat voor de apps die je wil installeren. De beschikbare opslagruimte op je toestel varieert op basis van geïnstalleerde apps en updates. De prestaties zullen toenemen bij pc's van een hogere klasse en met meer mogelijkheden. Mogelijk zijn er in de loop van de tijd aanvullende vereisten voor updates.

Foto Windows 11


Hulp op afstand

Download hieronder onze hulp op afstand software.
Voor deze dienst berekenen wij minimaal 1 kwartier volgens ons uurtarief.
Informeer bij onze medewerker.

Klik hier om de software te downloaden

Om het programma te starten, klikt u op "Uitvoeren".

Bent u tevreden over ons? Like onze Facebook pagina hieronder: