ICT Beheer

Alles onder controle

Uw ICT-omgeving is bij ons in goede handen. We zorgen op en proactieve manier voor uw ICT omgeving.

Proactief systeembeheer op locatie

Veel bedrijven staan er niet bij stil, maar de noodzaak van proactief systeembeheer is groter dan u denkt. Bij deze vorm van beheer gaan we een samenwerking met u aan om uw ICT omgeving zo optimaal mogelijk te houden en te verbeteren wanneer nodig. Onze systeembeheerders komen periodiek bij u op locatie en kijken samen met u naar mogelijke verbeteringen en voeren het nodige onderhoud van de omgeving uit. 

Wij controleren de kritieke ICT processen en koppelen dit terug aan de verantwoordelijke ICT contactpersoon binnen uw organtisatie. Zo beperken we het aantal incidenten al jaren tot het minimum.

In de vorm van een SLA (service level agreement) worden duidelijke afspraken gemaakt tussen beide partijen over de beschikbaarheid van uw ICT-omgeving en de kwaliteit en snelheid van onze dienstverlening.

"Strippenkaart"

U kunt bij ons vooraf systeembeheer uren inkopen voor een gereduceerd tarief. Met een uitgebreide, urenverantwoording, houden wij u op de hoogte van uw urentegoed. Er is al een strippenkaart vanaf 50 uren.

Bent u nieuwsgierig over onze proactieve of ad-hoc systeembeheer diensten, neem dan contact op met Geert Cornelissen. Hij komt graag vrijblijvend bij u op locatie om uw wensen en onze mogelijkheden door te nemen.

Monitoring en beheer op afstand

Wij kunnen uw netwerk geschikt maken voor monitoring en beheer op afstand. Zo zorgt u er voor dat één telefoontje of e-mail naar ons voldoende is om uw probleem, update of vraag direct te kunnen beantwoorden of realiseren zonder onnodige reistijden of voorrijkosten. Hiermee bespaart u kosten, tijd en het milieu.

Mocht u direct ondersteuning op afstand nodig hebben, dan kunt u contact met ons opnemen. Wij zullen u dan zo spoedig mogelijk helpen.
 Hulp op afstand

Download hieronder onze hulp op afstand software.
Voor deze dienst berekenen wij minimaal 1 kwartier volgens ons uurtarief.
Informeer bij onze medewerker.

Klik hier om de software te downloaden

Om het programma te starten, klikt u op "Uitvoeren".

Bent u tevreden over ons? Like onze Facebook pagina hieronder: