Beveiliging / Security

Zijn uw gegevens veilig?

Uw netwerk bevat veel belangrijke gegevens. Niet alleen voor u, maar ook voor anderen. Het is daarom van belang dat u goed nadenkt over de manier waarop u uw netwerk beveiligd.

Of het nu gaat om bankgegevens, uw administratieve gegevens, of uw persoonlijke foto's, alles kan interessant zijn voor hackers of criminelen.

De basis van uw beveiliging bestaat uit goede anti-virus en anti-malware software. Daarmee voorkomt u al een heleboel problemen.
We zien vaak dat een bedrijfspand is beveiligd tegen inbrekers, maar dat de "deur" voor hackers wijd open staat.

Hoe weet ik wat ik moet beveiligen?

Afhankelijk van uw bedrijfssituatie bepaalt u hoe ver u wilt gaan in het beveiligen van uw gegevens. Enkele vragen die u zichzelf kunt stellen zijn:

  • Herkent u gevaren op het internet?
  • Is uw back-up goed afgeschermd tegen ransomware?
  • Is uw software up-to-date?
  • Welke voorwaarden stelt uw bank aan uw beveiliging?
  • Bent u verzekerd tegen cybercrime?
  • Hoe lang kunt u zonder uw ICT omgeving?
  • Wat is de schade wanneer gegevens in handen komt van derden?
  • Draait uw bedrijf door, als uw gegevens onleesbaar zijn?

Hoe/wat kunnen we nog meer beveiligen?

Het is meestal erg handig wanneer u uw netwerk van buitenaf kunt bereiken. Zo kunt u, thuiswerken mogelijk maken of gewoon e-mail checken vanaf de server op de zaak.

Heel logisch dat deze functies worden gebruikt. Maar als u zelf toegang heeft, kan een ander wellicht ook inloggen, of een poging daartoe wagen.

We maken graag een afspraak met u om de potentiële lekken in uw netwerk te onderzoeken en hierbij een passende oplossing te leveren. Denk hierbij aan:

De basis moet goed zijn!

Allereerst is het erg belangrijk om uw hardware en software (zowel besturingssysteem als overige software) up-to-date te hebben. Oude software bevat vaak lekken en is daarmee een potentieel gevaar voor uw netwerk. Maar dat is niet alles voor een goede basis...

ESET:  ICT beveiliging voor bedrijven / wereldwijd vertrouwd Europees product.

Hoewel we niet op één paard wedden, kunnen we door de jaren heen met grote zekerheid beweren dat ESET écht goede beveiligings-software levert.

Voor elk type apparaat, netwerk en omgeving biedt ESET een passend product. Hierover adviseren we u graag. Neem contact met ons op om te horen hoe ESET ook uw omgeving kan beveiligen, zonder dat u inlevert op rekensnelheid of hogere kosten.Hulp op afstand

Download hieronder onze hulp op afstand software.
Voor deze dienst berekenen wij minimaal 1 kwartier volgens ons uurtarief.
Informeer bij onze medewerker.

Klik hier om de software te downloaden

Om het programma te starten, klikt u op "Uitvoeren".

Bent u tevreden over ons? Like onze Facebook pagina hieronder: