Cloud

SAAS

Als we het over Cloud oplossingen hebben, praten we over een enorme vergaarbak van oplossingen, platformen en infrastructuren die één ding gemeen hebben: Ze worden beschikbaar gesteld op het internet (the cloud) en worden periodiek afgerekend. Voor u als klant komt u meestal alleen in aanraking met cloud oplossingen bij het type SAAS. Dit staat voor "Software as a service".  

Voorbeelden van SAAS cloud oplossingen zijn: Office 365, Exchange Online, Exact Online, Azure AAD, Onedrive, Dropbox, Google G Suite etc. 

De voordelen van het afnemen van clouddiensten zijn o.a. (afhankelijk van het soort SAAS oplossing):

  • Schaalbaar
  • Geen investeringen
  • Snelle implementatie
  • Toekomstvast
  • Hoge beschikbaarheid
  • Hoge veiligheid

Begeleiding naar de cloud

Om te bepalen of en welke cloud oplossing voor uw organisatie interessant is, kunt u ons inschakelen voor het in kaart brengen en het ontwerpen van een geschikte inrichting. U heeft wellicht branchespecifieke software nodig, die ook een cloud oplossing aanbiedt. In dat geval wilt u ongetwijfeld weten of deze oplossing voor uw organistatie interessant is en of er meer zaken naar de cloud verhuisd kunnen worden. Wij kijken dan samen met u naar de voor en nadelen en maken een plan van aanpak waarin ook zaken als een back-up internetverbinding op basis van 4G (of straks 5G) wordt meegenomen.

Microsoft 365

Wij beschikken over ruime Microsoft 365 ervaring. Microsoft 365 combineerd Office 365 met Windows 10 samen met de bijbehorende beveiligingen (onder meer identiteits- en toegangsbeheer, beheer van mobiele apparaten en databeveiliging).

Microsoft Intune

Met Microsoft 365 in combinatie met Microsoft Intune levert een ideale beheeromgeving op waarbij elke werkplek automatisch van de juiste Microsoft producten voorzien op afstand, afhankelijk van de aan het Microsoft 365 account gekoppelde diensten (Office apps, Onedrive, Anti-virus etc, branche specifieke software, wanneer geschikt).Hulp op afstand

Download hieronder onze hulp op afstand software.
Voor deze dienst berekenen wij minimaal 1 kwartier volgens ons uurtarief.
Informeer bij onze medewerker.

Klik hier om de software te downloaden

Om het programma te starten, klikt u op "Uitvoeren".

Bent u tevreden over ons? Like onze Facebook pagina hieronder: