Cloud

SaaS

Als we het over Cloud oplossingen hebben, praten we over een enorme vergaarbak van oplossingen, platformen en infrastructuren die één ding gemeen hebben: Ze worden beschikbaar gesteld op het internet (the cloud) en worden periodiek afgerekend. Voor u als klant komt u meestal alleen in aanraking met cloud oplossingen bij het type SaaS. Dit staat voor "Software as a Service".  

Voorbeelden van SaaS cloud oplossingen zijn: Microsoft 365, Office 365, Exchange Online, Exact Online, Azure AAD, Onedrive, Dropbox, Google G Suite etc. 

De voordelen van het afnemen van clouddiensten zijn o.a. (afhankelijk van het soort SaaS oplossing):

  • Schaalbaar
  • Geen investeringen
  • Snelle implementatie
  • Toekomstvast
  • Hoge beschikbaarheid
  • Hoge veiligheid

Begeleiding naar de cloud

Om te bepalen of en welke cloud oplossing voor uw organisatie interessant is, kunt u ons inschakelen voor het in kaart brengen en het ontwerpen van een geschikte inrichting. U heeft wellicht branchespecifieke software nodig, waarvan de Cloud mogelijkheden ook bekeken moeten worden. In dat geval wilt u ongetwijfeld weten of deze oplossing voor uw organistatie interessant is en of er meer zaken naar de cloud verhuisd kunnen worden. Wij kijken dan samen met u naar de voor en nadelen en maken een plan van aanpak waarin ook zaken als een back-up internetverbinding op basis van 4G (of straks 5G) wordt meegenomen.

Hybride cloud

Hoewel een (gedeeltelijke) beweging naar de cloud voor de hand ligt, zien wij nog vaak dat klanten niet volledig alles onder kunnen of willen brengen in de Cloud. Wij leveren graag maatwerk voor deze klanten, waarbij we een hybride oplossing bedenken tussen (gedeeltelijk) on-premise apparatuur en software in combinatie met bijvoorbeeld de Public Cloud van Microsoft.

We zien ook veel combinaties van de Public Cloud met een Private Cloud. Afhankelijk van uw behoeften, brengen we de juiste oplossingen voor u in kaart.

Microsoft 365

Wij beschikken over ruime Microsoft 365 ervaring. Microsoft 365 combineerd Office 365 met Windows 10 samen met de bijbehorende beveiligingen (onder meer identiteits- en toegangsbeheer, beheer van mobiele apparaten en databeveiliging).

Microsoft Intune

Met Microsoft 365 in combinatie met Microsoft Intune levert een ideale beheeromgeving op waarbij u controle houd over uw apparaten (desktops, laptops, smartphone etc.). Zo kan Intune worden ingezet om uw apparaten op afstand van de juiste software en restricties te voorzien.

AZURE Active Directory (AAD)

AZURE Active Directory wordt gebruikt voor het beheer van uw gebruikers, groepen, rechten en een "Single Sign-on" verbinding met uw on-premise Active Directory, Exchange Online, Intune etc.Hulp op afstand

Download hieronder onze hulp op afstand software.
Voor deze dienst berekenen wij minimaal 1 kwartier volgens ons uurtarief.
Informeer bij onze medewerker.

Klik hier om de software te downloaden

Om het programma te starten, klikt u op "Uitvoeren".

Bent u tevreden over ons? Like onze Facebook pagina hieronder: