Over ons

Ons bedrijf

Decorsign ICT & Internet B.V. is sinds 2001 gegroeid tot een middelgrote ict dientsverlener uit de Achterhoek. Met een team van jonge mensen zorgen wij dagelijks voor het onderhoud, de monitoring en het opwaarderen van ICT omgevingen bij klanten on-premise of in de cloud of op het internet.

Vanuit onze uitvalsbasis Ruurlo leveren we een breed scala aan ICT diensten en producten aan onze 1200 klanten, verspreid over de gehele Achterhoek, Liemers en Twente.

Klantgericht

Samen met onze klanten maken wij afspraken over de gewenste te bieden oplossing en service. Klanten kunnen bij ons terecht voor het ontzorgen van de gehele ICT omgeving of het projectmatig inschakelen van onze consultants of systeembeheerders.

Wij streven er naar om voor elke klant een passend ICT niveau te bereiken. Basis zaken zoals back-up, monitoring, helpdesk en bedrijfsconituiteit staan daarbij bovenaan.

Systeembeheerders worden gekoppeld aan vaste klanten om zo een relatie met de klant op te bouwen en te onderhouden.

Maak kennis moet onze mensen: Ons team

Service gericht

Wij streven er naar dat zowel nieuwe als bestaande klanten zich bij ons thuis voelen. Doordat wij een vlakke bedrijfsstructuur hanteren, zijn de lijnen kort en weet u snel waar u aan toe bent.

Van ondersteuning tot levering

U kunt bij ons terecht voor een breed scala aan producten en diensten. Zo heeft u voor al uw ICT en Internet zaken één aanspreekpunt. Wel zo gemakkelijk en ook erg overzichtelijk. Voor sommige diensten werken wij met partners.

Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Partners
 

   

  

 
Wij werken nauw samen met onze partners om u zo optimaal mogelijk van de juiste oplossingen te kunnen voorzien.Hulp op afstand

Download hieronder onze hulp op afstand software.
Voor deze dienst berekenen wij minimaal 1 kwartier volgens ons uurtarief.
Informeer bij onze medewerker.

Klik hier om de software te downloaden

Om het programma te starten, klikt u op "Uitvoeren".

Bent u tevreden over ons? Like onze Facebook pagina hieronder: