Hardware

Levering van hardware

Wij leveren naast ICT diensten ook de benodigde hardware voor uw ICT omgeving. Hardware bereiden wij in onze professionele werkplaats op de juiste manier voor zodat u op locatie snel over een werkende werkplek, printer, netwerkswitch of router beschikt. Door verschillende partnerschappen kunnen we scherp inkopen en concurrerend leveren.

Servers

Voor het samenstellen, configureren en implementeren (of migreren) van een server bent u bij ons aan het juiste adres. Samen met u gaan we op zoek naar de beste keuze kwa fabrikant, model en serie server. Hierbij kijken we meestal in ieder geval naar HP en Dell apparatuur. We configureren deze voor u en zorgen ook voor de volledige ontzorging als het gaat om implementatie en/of migratie van uw server.

 

Werkplekken

"Productieve medewerkers door efficiënte werkplekken"

Afhankelijk van uw behoeften, kunnen we uw werkplekken leveren, voorgeconfigureerd met uw bedrijfsspecifieke configuratie en licenties. Of het nu om een desktop pc gaat of om een laptop met dockingstation samen met 2 of 3 beeldschermen. Met alle variaties hebben wij ervaring en kunnen we u adviseren. Een feit is: medewerkers kunnen productiever zijn, als hun werkplek efficiënt is ingericht.

  

Netwerk apparatuur

Voor een stabiel netwerk zijn de actieve componenten van groot belang. Wilt u bellen via dezelfde netwerkkabel? Geen probleem. De juiste keuze in netwerkapparatuur kan er voor zorgen dat DATA verkeer en VoIP verkeer elkaar niet in de weg zit. Wij hebben ruime ervaring met meerdere gerenomeerde merken en kunnen uw netwerk zowel hardwarematig als configuratietechnisch volledig inrichten. Denk hierbij aan merken als HP, Draytek, Ubiquiti, Cisco Meraki, Synology, Dell, Sonicwall etc. Uiteraard leveren wij ook WiFi oplossing. Lees hier meer over WiFi

Printers / Multifunctionals 

Uiteraard proberen wij onze klanten er van bewust te maken dat het afdrukken van documenten niet altijd hoort binnen een efficiënte manier van werken. De meeste bedrijven kunnen echter niet volledig zonder printer(s)/scanners. Met name de scannerfunctie kan worden gezien als een must-have als het gaat om digitaliseren. 

Wij werken samen met verschillende partners voor de levering, installatie en het onderhoud van printers en multifunctionals. Zo kunnen we u onafhankelijk adviseren en u in contact brengen met de juiste partners.Hulp op afstand

Download hieronder onze hulp op afstand software.
Voor deze dienst berekenen wij minimaal 1 kwartier volgens ons uurtarief.
Informeer bij onze medewerker.

Klik hier om de software te downloaden

Om het programma te starten, klikt u op "Uitvoeren".

Bent u tevreden over ons? Like onze Facebook pagina hieronder: