e-mail

ICT service uit het hart van de Achterhoek

balk
Bel ons: 0573-454109
Wij repareren uw laptop of pc
Is uw computer defect?
En maak kennis met onze klanten
Best getest bij de Consumentenbond!
Wij zijn een team met HP
HP Proliant servers

Zijn uw gegevens veilig?

Uw netwerk bevat veel belangrijke gegevens. Niet alleen voor u, maar ook voor anderen. Het is daarom van belang dat u goed nadenkt over de manier waarop u uw netwerk beveiligd.

Of het nu gaat om bankgegevens, uw administratieve gegevens, of uw persoonlijke foto's, alles kan interessant zijn voor hackers of criminelen.

De basis van uw beveiliging bestaat uit goede anti-virus en anti-malware software. Daarmee voorkomt u al een heleboel problemen.

Hoe weet ik wat ik moet gebruiken?

Afhankelijk van uw bedrijfssituatie of persoonlijke situatie bepaalt u zelf hoe ver u wilt gaan in het beveiligen van uw gegevens. Dat kan voor een particulier heel anders zijn dan voor een bedrijf. Er zijn echter zaken waar u rekening mee moet houden. Enkele voorbeelden zijn:

  • Wat is uw surfgedrag?
  • Welke hardware en software gebruikt u?
  • Is uw software up-to-date?
  • Welke voorwaarden stelt uw bank?
  • Welke belangen spelen nog meer een rol?

ESET: Antivirus software and protection

Hoewel we niet op één paard wedden, kunnen we door de jaren heen met grote zekerheid beweren dat ESET écht goede beveiligings-software levert.

Voor elk type apparaat, netwerk en omgeving biedt ESET een passend product. Hierover adviseren we u graag. Neem contact met ons op om te horen hoe ESET ook uw omgeving kan beveiligen, zonder dat u inlevert op rekensnelheid of hogere kosten. U kunt ook direct een licentie bestellen via onze ESET-prijscalculator.

Cisco Small Business hardware/software

Voor de beveiliging en filtering van uw internetverbinding raden we producten van Cisco aan. Cisco is marktleider als het gaat om netwerkapparatuur en biedt voor elke omgeving wel een oplossing.

Neem bijvoorbeeld de ISA500 series UTM firewalls van Cisco. Hiermee haalt u een portier beveiliger in huis. Dit apparaat controleert wie er wel/niet naar binnen of naar buiten mag.

Klik hier voor onze ESET-prijscalculator

De basis moet goed zijn!

Allereerst is het erg belangrijk om uw hardware en software (zowel besturingssysteem als overige software) up-to-date te hebben. Oude software bevat vaak lekken en is daarmee een potentieel gevaar voor uw netwerk. Maar dat is niet alles voor een goede basis...

Smart!

ESET Smart Security zien wij als minimum voor een goede beveiliging van uw netwerk, pc en/of laptop. Naast Antivirus bescherming biedt deze software ook Antispyware, Anti-Diefstal, Anti-Phishing, Persoonlijke Firewall, Antispam, Ouderlijk Toezicht, Social Media Scanner, Exploit Blocker, Advanced Memory Scanner, Vulnerability Shield en Botnet Beveiliging.

Hoe/wat kunnen we nog meer beveiligen?

Het is meestal erg handig wanneer u uw netwerk van buitenaf kunt bereiken. Zo kunt u, thuiswerken mogelijk maken of gewoon e-mail checken vanaf de server op de zaak.

Heel logisch dat deze functies worden gebruikt. Maar als u zelf toegang heeft, kan een ander wellicht ook inloggen, of een poging daartoe wagen.

We maken graag een afspraak met u om de potentiële lekken in uw netwerk te onderzoeken en hierbij een passende oplossing te leveren. Denk hierbij aan:

Hulp op afstand

Download hieronder onze hulp op afstand software.
Voor deze dienst berekenen wij minimaal 1 kwartier volgens ons uurtarief.
Informeer bij onze medewerker.

Klik hier om de software te downloaden

Om het programma te starten, klikt u op "Uitvoeren".

Bent u tevreden over ons? Like onze Facebook pagina hieronder:

×