e-mail

ICT service uit het hart van de Achterhoek

balk
Website met CMS vanaf € 500*
Goede vindbaarheid in Google!
Website met CMS vanaf € 500*
Goede vindbaarheid in Google!
Website met CMS vanaf € 500*
Goede vindbaarheid in Google!

Internet > Webdesign

Naast de goede vindbaarheid, professionele uitstraling en flexibiliteit, zijn onze klanten op zoek naar een website die écht bij hen past. In onze portfolio nemen wij u mee langs een aantal projecten. Zo krijgt u een indruk van ons werk en van de poging om de sites passend te maken voor onze klanten.

Probeert u onze website ook eens via uw smartphone te bezoeken. U zult zien dat de site zicht automatisch aanpast aan het kleinere scherm, wat het navigeren beduidend makkelijker maakt.

Portfolio


Onze kennis, uw gemak

Reeds 11 jaar ervaring in PHP, ASP, MySQL, MSSQL, Perl, Javascript en (X)HTML levert een efficiënte, snel te laden websites op, waarbij een goede en overzichtelijke werking voorop staat. Tevens zijn onze websites ook via de iPad of iPhone benaderbaar, doordat we geen gebruik maken van Adobe Flash.

Ons CMS systeem staat garant voor een eenvoudige manier van website beheer voor onze klanten. Door simpelweg in te loggen, kunt u zonder kennis van HTML of PHP uw website volledig beheren.

Wat kost een website?

Het is mogelijk om een nieuwe website door ons te laten ontwikkelen tegen een vooraf afgesproken prijs. Geen verassingen achteraf. De website kunt u middels ons CMS (content management systeem) zelf up-to-date houden. Optioneel kunt u een onderhoudscontract afsluiten bij dit CMS. Zo verzekert u zich van bug-fixes, nieuwe mogelijkheden en dus een foutloos en up-to-date systeem.

Vanaf: € 500,00 excl. BTW*

*Gebaseerd op een standaard layout met basisfunctionaliteit.

Heeft u specifieke wensen, dan maken we graag een voorstel voor u. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Hulp op afstand

Download hieronder onze hulp op afstand software.
Voor deze dienst berekenen wij minimaal 1 kwartier volgens ons uurtarief.
Informeer bij onze medewerker.

Klik hier om de software te downloaden

Om het programma te starten, klikt u op "Uitvoeren".

Bent u tevreden over ons? Like onze Facebook pagina hieronder:

×