e-mail

ICT service uit het hart van de Achterhoek

balk
Bel ons: 0573-454109
Wij repareren uw laptop of pc
Is uw computer defect?
En maak kennis met onze klanten
Best getest bij de Consumentenbond!
Wij zijn een team met HP
HP Proliant servers

Organisatie > Ons team

Maak kennis met onze medewerkers, klik op een portret

Geert Cornelissen

Directeur / Eigenaar
Werkzaam sinds 1 april 2001

Als oprichter en eigenaar van Decorsign ICT & Internet houd ik mij, naast het hebben van de algehele leiding, voornamelijk bezig met de complexere ICT-vraagstukken, systeembeheer en webdesign.

Ik denk graag "Out of the box" en ben oplossingsgericht. Daarnaast probeer ik mijn bedrijf op een vrolijke doch professionele manier uit te dragen naar onze klanten.

Naast mijn werk ben ik actief bij de vrijwillige brandweer in Ruurlo en houd ik van reizen en lekker eten. Ik woon samen met mijn vriendin Anne. 

Contact
E-mail:
Telefoon: 0573-454109

Aad Beijk

Systeem- en netwerkbeheerder
Werkzaam sinds 25 augustus 2003

In mijn eerste jaren bij Decorsign ICT & Internet ben ik voornamelijk actief geweest op het particuliere vlak. Installatie aan huis, reparaties aan pc's/laptops en het geven van advies behoorde tot de hoofd werkzaamheden. Tegenwoordig zijn mijn voornaamste taken het beheren van zakelijke bedrijfsnetwerken en alle hieraan verwante ICT-zaken.

Ik vind het belangrijk dat de klant voorop staat en dat ze met plezier, vertrouwen en zonder problemen gebruik kunnen maken van hun ICT-apparatuur.

In mijn vrije tijd ben ik regelmatig te vinden op het volleybalveld van de Ruurlose volleybalvereniging Tornax. Tevens vind ik het erg leuk om samen met mijn vrouw wat van de wereld te zien.

Contact
E-mail:
Telefoon: 0573-454109

Patrick Vreeman

Systeem- en netwerkbeheerder
Werkzaam sinds 1 mei 2015

Als systeem- netwerkbeheerder binnen Decorsign ICT & Internet houd ik mij bezig met de zakelijke tak van het bedrijf.
 
Een goede communicatie met de klant is van groot belang. Daarom ben ik zowel remote als op locatie te vinden en richt ik de ICT-omgeving zo in dat de klant zich kan bezighouden met wat voor hem belangrijk is; zijn of haar business.
 
Mijn streven is om alle vraagstukken en zorgen op ICT-gebied weg te nemen en te werken naar een passende oplossing. Als ICT-er in hart en nieren ben ik op de hoogte van de nieuwste technologieën en producten zodat u hier als klant van profiteert!
 
Ik woon samen met mijn vrouw Tessa in Meddo. In het weekend klus ik in en rondom het huis, en 's avonds mag ik graag een film kijken of wat gezelligs doen met vrienden. In onze vakantie reizen wij graag naar exotische bestemmingen!

Contact
E-mail:
Telefoon: 0573-454109

Sander Ruumpol

Verkoop- en servicemedewerker
Werkzaam sinds 4 september 2006

Als verkoop- en servicemedewerker houd ik mij, naast de begeleiding van stagiaires, bezig met reparaties en de verkoop, onderhoud en plaatsing van nieuwe apparatuur bij voornamelijk particulieren. Verder ben ik verantwoordelijk voor de inkoop van goederen.

Ik probeer onze klanten op een zo goed mogelijke manier te helpen met problemen, en geef graag advies en oplossingen op maat. Uiteraard op een zo vrolijk en professioneel mogelijke manier!

Naast mijn werk heb ik de volgende hobby's; sportschieten, vissen, wandelen en fietsen met mijn vrouw. Ik bezit ook functies in het Hoofdbestuur van “Schietvereniging Oost Gelderland” en het bestuur van "Schietvereniging Wilhelmina" uit Ruurlo.

Contact
E-mail:
Telefoon: 0573-454109

Thomas Berendsen

Systeem- en netwerkbeheerder
Werkzaam sinds 14 september 2015

De techniek achter de computer spelletjes die ik speelde toen ik klein was heeft mij altijd geïnteresseerd. Met die interesse ben ik begonnen aan de ICT opleiding van het Graafschap College te Doetinchem. Gaande weg na ongeveer een half jaar was ik erachter gekomen dat het ontwerpen van spellen toch niet helemaal mijn ding was. Gelukkig is de ICT een ontzettend brede branche en kon ik op dezelfde school een ander pad bewandelen. 
 
Dat was de richting "medewerker beheer ICT". Tijdens deze opleiding maakte ik kennis met de beginselen van de ICT. Naarmate de opleiding verliep kreeg ik steeds meer interesse in het beheren van bedrijfssystemen en netwerken. Echter met dit niveau opleiding kon je dat niet volledig zelf beheren. Na deze opleiding heb ik daarom nog de opleiding "Netwerk/Systeembeheer N4" gevolgd. 
 
Binnen Decorsign houd ik mij voornamelijk bezig met systeem- en netwerkbeheer werkzaamheden. Een tevreden klant staat bij mij hoog in het vaandel en dat is hetgeen waar naar ik altijd zal streven. 
 
Buiten werk om hou ik van activiteiten met vrienden, films kijken, sport, oldtimers en wat van de wereld zien.

Contact
E-mail:
Telefoon: 0573-454109

Jari Hemink

Verkoop- en servicemedewerker
Werkzaam sinds 1 maart 2016

Hier komt binnenkort mijn verhaal

Contact
E-mail:
Telefoon: 0573-454109

Roy Hoitink

Webdeveloper
Werkzaam sinds 19 januari 2012

Als webdeveloper houd ik mij voornamelijk bezig met de technische kant van een website. Zo zet ik bijvoorbeeld een ontwerp om in een werkende website en ontwikkel ik webapplicaties.

Ik probeer altijd zo goed mogelijk mee te denken bij nieuwe websites om tot een zo goed mogelijk product te komen. 

Naast werk en school rijd ik graag paard, luister ik graag muziek en zit ik natuurlijk ook graag achter de computer.

Contact
E-mail:
Telefoon: 0573-454109

Peter Wansink

Technisch medewerker
Werkzaam sinds 6 Augustus 2008

Als dé werkplaats man repareer en installeer ik computersystemen en laptops. Verder vermaak ik mij met het opschonen van besmette systemen.

Ik ben een 'stille', maar ik vermaak me prima in de werkplaats van Decorsign. Daar ben ik 3 dagen in de week werkzaam.

Thuis houd ik mij het liefst ook met computers bezig. Ik vermaak mij graag met het bekijken van oude films en verder bewerk ik cartoons. ik ben ook graag bezig met het GNU+Linux besturingssysteem.

 

Contact
E-mail:
Telefoon: 0573-454109

Loek Römer

Zaterdag medewerker

Als zaterdag medewerker verleen ik allerlei hand en spandiensten zoals: websites maken, het stylen ervan en computerreparaties. Daarnaast doe ik verschillende kleine klusjes. Meestal is dit achter de computer, maar ook dingen zoals het magazijn controleren etc.

Ik probeer altijd mijn best te doen en een zo goed mogelijk resultaat te leveren. 

In mijn vrije tijd game ik graag, maak ik animaties, kijk ik graag naar films en ga ik graag uit met vrienden. 

 

Contact
Telefoon: 0573-454109

Stagiair

Wij zijn altijd op zoek naar gedreven stagiaires, die ons team willen versterken. Wil jij ook bij ons stage lopen?

We bieden je een eigen werkplek aan en leren je de kneepjes van het vak.

Je kunt je sollicitatie richten aan Geert Cornelissen. Vermeld duidelijk dat het om een stageplaats gaat.

Contact
Telefoon: 0573-454109

Hulp op afstand

Download hieronder onze hulp op afstand software.
Voor deze dienst berekenen wij minimaal 1 kwartier volgens ons uurtarief.
Informeer bij onze medewerker.

Klik hier om de software te downloaden

Om het programma te starten, klikt u op "Uitvoeren".

Bent u tevreden over ons? Like onze Facebook pagina hieronder:

×