e-mail

ICT service uit het hart van de Achterhoek

balk
Bel ons: 0573-454109
Wij repareren uw laptop of pc
Is uw computer defect?
En maak kennis met onze klanten
Best getest bij de Consumentenbond!
Wij zijn een team met HP
HP Proliant servers

Vragen over glasvezel in het buitengebied? Klik hier

Home > Nieuws

donderdag 13 juni 2019

Zaterdag 15 juni zijn wij gesloten, excuses voor dit ongemak. Maandag 17 juni staan wij vanaf 8.30 uur weer voor u klaar.

donderdag 21 juni 2018

- OPGELOST -

Momenteel kunt u problemen ondervinden met uw internet, TV en telefoonverbinding door een stroomstoring in Borculo. U hoeft deze storing niet opnieuw te melden. De netbeheerders zijn druk bezig om de storing te verhelpen.

Verwachte oplostijd: 12:15 uur.

vrijdag 25 augustus 2017

Decorsign was afgelopen dinsdag aanwezig bij de ambassadeursbijeenkomst voor Glasvezel Buitenaf Aalten en Oost Gelre. Het project is van start en glasvezel wordt eind dit jaar aangelegd als 50% van de aansluitingen een abonnement afsluit bij één van de 4 providers: WeServe, CBizz, CaiWay of Solcon.

Onlangs zijn alle in aanmerking komende woningen en bedrijven in het buitengebied van Aalten en Oost Gelre (3150 stuks) aangeschreven door CIF met het aanbod voor glasvezel in het buitengebied.

Op 4,5,6 en 7 september zullen er informatieavonden georganiseerd worden. Zorg dat u er bij bent op één van deze avonden. Wij zijn er uiteraard bij!

Vandaag hebben we www.glasvezelaaltenoostgelre.nl gelanceerd om u te ondersteunen bij uw overstap!

Hou onze Facebook pagina en website in de gaten.

woensdag 12 april 2017

Op bedrijventerreinen Hanzeweg, Aalsvoort, Kwinkweerd, Larenseweg en Hoeflingweg in Lochem gaat Bright Access een eigen glasvezelnetwerk aanleggen. Alle bedrijven die gevestigd zijn op de volgende terreinen kunnen daarom voordelig en snel beschikken over een glasvezelverbinding:

Kosten

De kosten van een glasvezelaansluiting zijn voor ieder bedrijf op het industrieterrein hetzelfde, namelijk € 150,- per maand voor een aansluiting met een capaciteit van 10 Gbps (€ 500,-- éénmalig). Afhankelijk van de behoefte van de gebruiker kunnen daar kanalen op worden geleverd voor verschillende Clouddiensten zoals internet, telefonie, werken in de Cloud, beveiliging etc.

Er is al een internetabonnement voor enkele tientjes, zodat u al over een zakelijke glasvezelverbinding beschikt voor onder de € 200,-- per maand. Bel of mail ons voor meer informatie.

zaterdag 1 april 2017

Hoewel wij er naar streven om een snelle service te leveren, moeten we bekennen dat deze Drive-Thru reparatie service niet echt zal starten maandag, omdat het meestal niet haalbaar is om een apparaat binnen 5 minuten te repareren.

Als u bij ons binnen een reparatie aanbiedt kunnen we u in veel gevallen wel even een kopje koffie aanbieden, als u wilt wachten op uw reparatie.

Het Drive-Thru idee kwam mede tot stand doordat Decorsign ICT & Internet vandaag 16 jaar bestaat! Filmpje gemist. Ga dan naar deze link: http://www.decorsign.nl/drive-thru/ 

Idee: Thomas Berendsen
Regie: Thomas Berendsen
Camera: Thomas Berendsen
Geert Cornelissen werd gespeeld door Geert Cornelissen en Jari Hemink werd gespeeld door Jari Hemink

vrijdag 31 maart 2017

Maak kennis met onze supersnelle Drive-Thru reparatie service!

Uniek in de wereld en vanaf maandag beschikbaar bij ons bedrijf aan de Vente 14 in Ruurlo!

woensdag 2 november 2016

CIF heeft in de zomer een succesvolle campagne afgerond om het buitengebied van Berkelland te voorzien van glasvezel. Destijds is aangekondigd dat direct na de zomer de schop in de grond zou gaan. Nu blijkt dat de voorbereidingen meer tijd in beslag nemen, dan aanvankelijk gedacht.

Planning
CIF start voor 15 december 2016 met de aanleg van glasvezel in het buitengebied. Uiteraard kijkt CIF samen met de aannemer naar mogelijkheden om zo snel mogelijk glasvezel aan te leggen. CIF streeft er naar de eerste bewoners in maart 2017 aan te sluiten.

donderdag 14 januari 2016

Soms kunnen pc's het bloed onder onze nagels vandaan halen. Toch valt er in veel gevallen wat aan te doen!

Lees onze 6 tips hier.

 

zaterdag 31 oktober 2015

Afgelopen week is de nieuwe website voor de Sociale Dienst Oost Achterhoek online gekomen. De vernieuwde website moest het naast een frisse, responsive look mogelijk maken dat deze op een gebruiksvriendelijke manier te beheren was.

Dat is gelukt! Wij wensen de Sociale Dienst Oost Achterhoek veel plezier met de nieuwe aanwinst. Zie: www.socialedienstoostachterhoek.nl

dinsdag 14 juli 2015

We zien het dagelijks. Klanten melden zich bij ons met een pc of laptop die niet meer voor of achteruit wil. Meestal blijkt het euvel echter gemakkelijk te voorkomen.

Over het algemeen haalt u zelf de boosdoener(s) binnen. Vaak in de vorm van phishing, zoals het aanklikken van een banner waarop een waarschuwing knippert of bij het zoeken naar gratis producten zoals films, foto's, muziek of software. Als u vervolgens uw antivirus software niet op orde heeft, haalt u een besmetting zo binnen.

dinsdag 9 juni 2015

Het aantal aanvallen met 'ransomware', schadelijke software die een computer op slot zet en geld vraagt om dit ongedaan te maken, is in de eerste drie maanden van 2015 sterk gestegen.

dinsdag 26 mei 2015

Tros opgelicht besteedt hier vanavond aandacht aan. Veel mensen die een NAS gebruiken, blijken deze niet juist te hebben ingesteld. Daardoor kunnen onbevoegden persoonlijke bestanden van deze zogeheten NAS, of Netwerk Schijf af halen, maar ook nieuwe gegevens daarop plaatsen.

dinsdag 17 maart 2015

Pas op voor Ransomware! Een relatief nieuwe term voor velen, welke erg hardnekkiger is voor uw bestanden en uw portemonnee als u geen back-up heeft. 

Met deze hardnekkige virussen wordt je pc of netwerk onbruikbaar gemaakt doordat bestanden worden versleuteld (gegijzeld), waarna vervolgens door internetcirminelen om geld wordt gevraagd om de bestanden weer vrij te geven (ransom).

zondag 22 februari 2015

Het beveiligen en monitoren van uw netwerk is van groot belang voor de beveiliging, stabiliteit en continuïteit van uw netwerk. Cisco Meraki levert high-end oplossingen voor het beveiligen en inrichten van uw bedrijfskritieke verbindingen.

Met de MX64, als opvolger van de MX60 levert Cisco Meraki een NSA (network security appliance) met een firewall troughput van 200Mbps voor bedrijven tot 50 gebruikers.

Meer info? Volg één van de webinars: http://www.meraki.com/company/webinars?ref=1vgad8A

woensdag 28 januari 2015

Glasvezel in het buitengebied van de Achterhoek gaat op korte termijn mogelijk worden als 50% van alle adressen in Berkelland JA zegt tegen een aansluiting via de Achterhoekse Glasvezelmaatschappij B.V.. Een éénmalige bijdrage van € 500,-- per aansluiting wordt gevraagd van de bewoners en bedrijven in het buitengebied en dat is het meer dan waard!

Glasvezel in het buitengebied (witte gebieden) aanleggen is uniek! Als het lukt om de Achterhoekse buitengebieden van glasvezel te voorzien, loopt de Achterhoek in ieder geval in Nederland voorop! Houdt dus de Achterhoek leefbaar, zeg JA!

vrijdag 23 januari 2015

Microsoft heeft officiëel aangekondigd dat gebruikers van Windows 7, Windows 8.1 en Windows Phone 8.1 tot 1 jaar na het beschikbaar komen van de nieuwste Windows versie gratis kunnen upgraden. Het is nog onbekend wanneer Windows 10 op de markt komt.

dinsdag 23 december 2014
ESET Smart Security is voor het vijfde jaar op rij als beste getest door de Consumentenbond in zijn jaarlijkse test van beveiligingssoftware. De Consumentenbond waardeerde het pakket vooral vanwege zijn gebruiksgemak, maar ook op alle andere vlakken presteerde het product goed.

vrijdag 28 november 2014

De aanleg van glasvezelnetwerken in buitengebieden worden voor commerciële partijen niet snel genoeg terugverdiend. We gaan terug naar de tijd waarin overheden nutsbedrijven oprichtten om openbare voorzieningen veilig te stellen! NUON is door de provincie verkocht en het lijkt er op dat dit geld weer geïnvesteerd gaat worden in dé nieuwe nutsvoorziening; Glasvezel! Top!

dinsdag 30 september 2014

Vandaag is door Microsoft officiëel aangekondigd dat de opvolger van 8.1 geen Windows 9 maar Windows 10 gaat heten.  De versie is waarschijnlijk vanaf april 2015 verkrijgbaar.

Volgens onofficiële bronnen is de upgradelicentie naar Windows 10 gratis voor Windows 8 en 8.1 gebruikers... Dit kunnen we echter nog niet beloven!

dinsdag 24 juni 2014

De provincie Gelderland gaat met 3 bedrijven om de tafel om te praten over de aanleg van snel internet via glasvezel in de Achterhoek.

Het is de bedoeling dat een van die bedrijven samen met de provincie investeert in de aanleg van glasvezel. Daar zal een investeringsmaatschappij voor worden opgericht. Als het lukt, gaat het volgens de provincie om een uniek samenwerkingsverband.

maandag 5 mei 2014

De klant verwennen is wat iedere ondernemer graag wil, daarom zijn steeds meer ondernemers bereid om voor hun klanten te investeren in een gasten WiFi. Maar het zou natuurlijk geweldig zijn wanneer dit voor u als ondernemer ook wat oplevert. Hier heeft Decorsign over nagedacht en we hebben een aantal oplossingen uitgetest voor u.

maandag 3 maart 2014
Tegenlicht van de VPRO besteede gisteren een volledige aflevering over onze privacy op het internet. Daarbij geven ze tips over hoe je zo anoniem mogelijk op internet kunt werken. Zoals aangegeven is het belangrijk om een zelfbouw pc te gebruiken... Wilt u niet zelf een pc bouwen, maar wel de voordelen er van ervaren? Kies dan voor onze A-System Pc's.
vrijdag 17 januari 2014

ESET Smart Security is voor de 4e keer als beste uit de test gekomen, en voor de 2e keer uitgeroepen als beste koop volgens de consumentenbond!

woensdag 6 november 2013

Een Duitse beveiligingsonderzoeker waarschuwt bezitters van vier verschillende routers van de firma TP-Link om hun firmwareversie te controleren en zo nodig de software te updaten. Hackers zouden een bug actief misbruiken waardoor de dns-server eenvoudig is te wijzigen.

Let op! Heeft u glasvezel in Ruurlo? Dan is de kans groot dat u ook over een router van TP-Link beschikt. Laat deze z.s.m. door ons updaten!

dinsdag 29 oktober 2013

Microsoft luidt dinsdag de noodklok over de gevaren van het besturingssysteem Windows XP. Het 12 jaar oude systeem wordt vanaf april 2014 niet meer ondersteund, maar honderden miljoenen mensen en talloze bedrijven gebruiken het nog altijd.

donderdag 24 oktober 2013

Afgelopen maandag waren de opnames van aflevering 7 van het FocuzTV Glasvezel Café in de Orangerie te Ruurlo. Geert was te gast als één van de initiatiefnemers van glasvezel in Ruurlo. Het programma is gisterenavond uitgezonden en nu op Youtube ook nog te zien.

donderdag 17 oktober 2013
Microsoft heeft Windows 8.1 beschikbaar gemaakt. De eerste grote update voor het besturingssysteem is gratis te downloaden voor gebruikers van Windows 8. De versie is ook als download en als dvd te koop voor dezelfde prijzen als die van Windows 8.
dinsdag 8 oktober 2013

De bedenker van de iPod, Tony Fadell, heeft met zijn bedrijf Nest een revolutionaire rookmelder ontwikkeld. Deze rookmelder met bijbehorende iPhone App kan bij loos alarm gemakkelijk door "wuiven" gedeactiveerd worden en wanneer er zich rook vormt in één ruimte, zal in de andere ruimtes verteld worden waar de rook zich bevindt. Dat komt omdat de melder niet alleen maar piept, maar duidelijke stem laat klinken: "Emergency. There's smoke in the bedroom"...

maandag 30 september 2013

Op 1 april 2001 is Decorsign websolutions in de garage van de familie Cornelissen aan de Groenloseweg 48 in Ruurlo ontstaan. Inmiddels, 12,5 jaar later zijn wij uitgegroeid tot een volwaardige, full-service ICT dienstverlener onder de naam Decorsign ICT & Internet.

Vandaag, op 1 oktober 2013 bestaan we 12,5 jaar! En daar zijn we trots op!

 

dinsdag 17 september 2013

Microsoft heeft geruime tijd terug aangekondigd dat de ondersteuning op het Windows XP besturingssysteem op 8 april 2014 zal stoppen. Het is belangrijk dat u voortijdig rekening houdt met de overstap naar het nieuwe Windows 8 of zijn voorganger Windows 7. 

 

zaterdag 29 juni 2013

Industriële Kring Berkelland is een initiatief gestart om glasvezel te realiseren op de industrieterreinen in Berkelland. Voor meer informatie kunt u terecht op de site van Glasvezel Berkelland: www.glasvezelberkelland.nl

dinsdag 4 juni 2013

Is uw iPad vervelend gevallen? Wij repareren hem vakkundig!

 

dinsdag 7 mei 2013

Na een lange hardnekkige winter lijkt het dan toch echt lente te gaan worden. Dat betekent weer veel buiten zijn en genieten van de natuur. Na het werk weer lekker in de tuin eten en veelvuldig zal de barbecue weer aan gaan. De vakanties komen weer dichterbij en door dit alles zal er minder gebruik gemaakt worden van uw digitale apparatuur.

dinsdag 7 mei 2013

Glasvezelproviders Concepts, KickXL, Lijbrandt, Edutel en XMS worden dit jaar nog TELFORT.

Ons is beloofd dat klanten niets zullen merken van deze overstap. We houden het uiteraard voor je in de gaten.

dinsdag 23 april 2013

U heeft het ongetwijfeld gehoord of gelezen in het nieuws, diverse banken hebben last gehad van de zogenaamde DDoS aanvallen. Hierdoor zijn sites en mobiele app’s uren lang niet toegankelijk geweest. Bij velen van u rijst de vraag, wat zijn dit voor aanvallen en hoeveel schade kan dit aanrichten?

woensdag 10 april 2013

Dat we op het internet informatie kunnen vinden en delen is bij velen bekend. Directe communicatie via WhatsApp, e-mail en Skype verlopen ook allemaal via uw internet verbinding en zelfs uw huistelefoon verlaat uw woning veelal over dezelfde kabel.

maandag 8 april 2013

Deze cursus word verzorgt door Betula Zorg & Welzijn te Borculo, klikt u hier voor meer informatie of open dit nieuwsartikel.

woensdag 27 maart 2013

Tijdens mijn vorige column is het frauderen via uw computer aan bod gekomen. Deze editie wil ik daar graag wat verder op in gaan. Per 1 januari is er namelijk bij een bank wat veranderd in de Algemene Voorwaarden waardoor de bewijslast bij de klant wordt neer gelegd of de computer wel schoon genoeg is voor het veilig internet bankieren.

woensdag 13 maart 2013

Vorig jaar zomer heb ik over het internetbankieren geschreven. De afgelopen weken is ons ter oren gekomen dat veel mensen nog via de e-mail of telefoon benaderd wordt om bankgegevens te achterhalen via uw pc. Daarom wil ik dit stukje graag herhalen met een kleine aanvulling aangezien het overboekingen van duizenden euro’s betreft.

woensdag 27 februari 2013

De wereld van fotografie is compleet veranderd nadat de digitale fotografie in beeld kwam. Een foto bekijken kan nu direct op de camera en mocht de foto niet bevallen dan kunnen we die eenvoudig verwijderen. Erg gemakkelijk allemaal die technieken want zo hoeft u niet in spanning af te wachten of de foto gelukt is. Echter is de charme van het ontwikkelen eraf, een primitieve doka(donkere kamer) kom je thuis bijna niet meer tegen en de digitale fotoprinters vind je al in vele winkels. Tegenwoordig kunnen we de camera’s onderverdelen in drie categorieën namelijk compact camera’s, systeem camera’s en de spiegelreflex camera’s.

woensdag 13 februari 2013

Een hot item op de zakelijke markt is het virtualiseren van uw server of serverpark. De technieken zijn sterk verbeterd en de branche specifieke applicaties geven hier steeds vaker ondersteuning op. Het virtualiseren heeft diverse voordelen maar wat iedere ondernemer graag hoort is dat het financieel vaak positief uitvalt. Hier komen we verderop even op terug.

woensdag 23 januari 2013

De laatste twee jaren is er een enorme opkomst van tablets. Een tablet is een geavanceerde computer met alleen een touchscreen dat klein en licht is. Het scherm verschilt nu nog van 7 tot 10,1 inch en normaliter zijn ze niet zwaarder dan 800 gram.

dinsdag 8 januari 2013

Veel mensen horen vaak op het bedrijf waar ze werken het woord “Server” vallen en helaas wordt dit vaak geassocieerd met het woord problemen. De server staat voor de meeste mensen vaak buiten het dagelijkse zicht en pas wanneer er zich een probleem voor doet dan wordt deze hiermee geassocieerd. Daarom wil ik deze week graag uitleggen dat een server, doordat deze veel voor u regelt op de achtergrond waar u geen weet van heeft, juist veel voordelen heeft.

vrijdag 28 december 2012

In lijn met onze nieuwe huisvesting en de professionalisering van de afgelopen jaren hebben we vandaag ons nieuwe logo gelanceerd. Bij de lancering van een nieuw logo hoort natuurlijk ook een nieuwe website.

donderdag 20 december 2012
In onze allereerste editie hebben we het belang van een back-up besproken. We lopen nu tegen het einde van het jaar aan en graag wil ik dit nogmaals bij u onder de aandacht brengen aangezien het zeer belangrijk is. U moet er toch niet aan denken dat alle prachtige foto’s van dit jaar verloren gaan.
woensdag 5 december 2012
U kent ze vast wel, meldingen zoals: "deze website maakt gebruik van cookies"  of "wij gebruiken cookies om u beter van dienst te kunnen zijn". Maar wat zijn cookies nu eigenlijk en wat doen ze?
donderdag 22 november 2012
Iedereen die met een computer werkt heeft het vaak voorbij zien komen, de melding van updates voor Windows en diverse andere programma's. Het komt altijd ongelegen en de computer kan tijdens het installeren wat trager zijn en dat zorgt dan weer voor ergernissen. Daarom rijst bij vele van u vaak de vraag naar boven; Is het nu daadwerkelijk nodig en waarom zo vaak?
dinsdag 30 oktober 2012
Op 26 oktober jl. heeft Microsoft zijn nieuwe besturingssysteem uitgebracht genaamd Windows 8. De ontwikkelingen van Windows 8 begonnen al voor het uitbrengen van Windows 7 in 2009. Er is dus ruim 3 jaar aan gewerkt en dat is duidelijk te zien. Microsoft slaat met dit besturingssysteem een compleet nieuwe weg in en focust zich ook duidelijk op het gebruik van touchscreens.
woensdag 17 oktober 2012
De afgelopen paar jaar is er bij velen van u in de buurt hard gewerkt om het glasvezel netwerk aan te leggen. Hiervoor is veel animo geweest en er word al veelvuldig gebruik van gemaakt. Maar hoe werkt het en waarom glas in plaats van koper?
vrijdag 12 oktober 2012
Microsoft heeft laten weten dat zijn Office 2013-pakket de release to manufacturing-status heeft bereikt. TechNet-abonnees kunnen de software halverwege november al downloaden, thuisgebruikers moeten tot 2013 wachten op de retailversie.
woensdag 10 oktober 2012
Microsoft heeft de general availability-update voor Windows 8 uitgebracht, met fixes zoals die voorheen pas met een service pack werden vrijgegeven. Nieuwe pc's met Windows 8 en retailversies van het OS zullen met de update geleverd worden.
dinsdag 9 oktober 2012
Naar aanleiding van onze column vorige week over het onderwerp "Het draadloze netwerk" hebben we veel positieve reacties gehad maar werden wij ook op de mogelijke gezondheidsrisico's gewezen.
dinsdag 2 oktober 2012

Heerlijk is het om thuis op de bank te zitten met uw laptop of op het kantoor van werkplek te kunnen wisselen zonder al die kabels mee te sleuren en aan te sluiten. Heeft u er wel eens bij stil gestaan hoe uw draadloze netwerk is opgezet en ingesteld. Deze week gaan we eens kijken waar u uw netwerk kunt verbeteren en beveiligen.

donderdag 20 september 2012

Begin van de maand is er een grote technologie beurs geweest waarop veel fabrikanten zijn nieuwe ontwikkelingen presenteren. Laten we zeggen dat er grote veranderingen gaan plaats vinden op de consumentenmarkt.

woensdag 12 september 2012

Vorige week groots in het nieuws, technologiebedrijf Apple heeft met zijn beurswaarde een record bereikt. De waarde van het bedrijf steeg tot ruim boven de 620 miljard dollar. Het oude record stond op naam van een andere computer gigant Microsoft. In 1999 had dat bedrijf een waarde van 618,9 miljard dollar.

dinsdag 28 augustus 2012

Wij worden de afgelopen weken geregeld gebeld door mensen die door "Windows" of " Microsoft" gebeld zouden zijn met de melding dat hun PC besmet zou zijn. Deze frauduleuze bellers proberen de macht over de PC te krijgen doormiddel van "Hulp op Afstand" software. GA HIER NIET OP IN!

woensdag 22 augustus 2012

Vandaag de dag komen we het steeds vaker tegen. De pc raakt besmet met een virus en wordt traag of doet zelfs helemaal niets meer. Maar wat is een virus nou eigenlijk, hoe komt het op de computer en hoe kunnen we het voorkomen?

donderdag 2 augustus 2012

In onze tweede editie van de column hebben we besproken wat een centrale data opslag is en wat voor voordelen dat voor u heeft. Deze editie gaan we wat specifieker in op de mogelijkheden die het merk Synology ons aanbied op hun geweldige systemen.

Voor de belangrijkste data hebben we verschillende soorten applicaties genaamd Photostation, Audiostation, Videostation en Filestation. Deze applicaties kunnen benaderd worden via uw webbrowser maar ook via een applicatie op uw smartphone en/of tablet.

woensdag 18 juli 2012

Het is weer zover, de scholen zijn dicht, de bouw valt stil en de uittocht begint. Voor velen zal dezeweek de vakantie beginnen en massaal zullen wij het beroerde weer van Nederland gaan verlaten omkoers te zetten richting het zonnige zuiden.

woensdag 4 juli 2012

Anno 2012 komt het al in bijna ieder huishouden voor dat men gebruikt van internetbankieren of bestellen en betalen bij een internetwinkel. Dit is voor een digitale inbreker ook de kans om geld te verduisteren en jammer genoeg komt dit nog te vaak voor.

woensdag 20 juni 2012

Het schooljaar is voor velen amper voorbij maar toch is het verstandig om tijdens de welverdiende zomervakantie het volgende jaar weer goed voor te bereiden. Bij het gaan naar het beroepsonderwijs is het bij je hebben van een laptop vaak al een pré. Fysieke boeken verdwijnen en komen digitaal terug. De aanschaf van een laptop is vaak een flinke investering en het zou daarom fijn zijn dat er een juiste keuze gemaakt wordt. Deze week willen we graag naast de welbekende laptop, de opkomende ultrabook en Tablet introduceren.

woensdag 6 juni 2012

Steeds meer huishoudens hebben meer dan één pc of laptop thuis in gebruik. Veel gezinnen hebben zelfs voor elke persoon één pc of laptop! Het kan daarbij erg handig zijn om een thuisnetwerk te 'bouwen' zodat bronnen gedeeld kunnen worden met elkaar.

dinsdag 22 mei 2012

Zou het niet prettig zijn als u overal ter wereld uw mooie foto's aan iemand kunt laten zien, of gemakkelijk een bestandje kunt bekijken met uw persoonlijke informatie daarin?

dinsdag 22 mei 2012

A.s. maandag 28 mei zijn wij gesloten i.v.m. 2e Pinksterdag. Dinsdag 29 mei staan we weer voor u klaar.

vrijdag 4 mei 2012

Heeft u ook geweldige vakantiefoto's, foto's van de geboorte van uw kind of een (klein-) bedrijf met belangrijke data en bent u bang om die te verliezen? Deze week leest u hoe u dit kunt voorkomen.

vrijdag 6 april 2012

Camperfans verhuurt een Volkswagen Transporter T4 camper met een unieke Look!  www.camperfans.eu

maandag 12 maart 2012

De nieuwe website van Joris Telders, beroepsfotograaf uit Ruurlo is online gegaan. De fullscreen foto's geven direct een beeld van Joris zijn kunnen. Kijk op www.jorisfotografie.nl

donderdag 8 maart 2012
Apple heeft zijn derde tablet in de iPad-serie aangekondigd. De verbeterde iPad heeft een vier keer zo hoge resolutie als zijn voorganger. Verder is de camera verbeterd. (Bron: tweakers.net)
donderdag 8 maart 2012

Apple heeft zoals verwacht een nieuwe versie van zijn Apple TV aangekondigd. Het apparaat beschikt over een nieuwe gebruikersinterface en kan 1080p-video afspelen. (Bron: tweakers.net)

woensdag 7 maart 2012
ICT-problemen en gebrekkige computerkennis van Nederlandse werknemers kosten bij elkaar zo'n 19 miljard euro per jaar. (Bron: Nu.nl)
zondag 1 januari 2012
Een voor ons bijzonder jaar hebben we succesvol afgesloten dankzij onze vele trouwe klanten! Iedereen bedankt voor het in ons gestelde vertrouwen.

Wij wensen u allen een gelukkig, gezond en positief jaar 2012!!
zaterdag 24 december 2011
Vandaag hebben wij de nieuwe websites www.reurpop.nl en www.vakantiehuisras.nl met trots gelanceerd. Neem gerust een kijkje op deze frisse nieuwe sites.
woensdag 9 november 2011
KPN maakt vaart met de uitrol van zijn glasvezeldiensten door de overname van diverse aanbieders van dergelijke diensten, waaronder XMS en Concepts ICT. In 2015 wil KPN uiteindelijk 45 procent van de breedbandmarkt bedienen.
zaterdag 15 oktober 2011

De Europese Commissie wil dat er bijna 9,2 miljard euro geïnvesteerd wordt in het massaal uitrollen van supersnelle breedbandinfrastructuur en -diensten in de gehele Europese Unie.

woensdag 12 oktober 2011

Sinds begin dit jaar is er een nieuw initiatief gestart voor de realisatie van glasvezel in het buitengebied van Bronckhorst, Berkelland en Lochem. Zie www.buitengebiedopglasvezel.nl

vrijdag 30 september 2011
Met ingang van vandaag zijn wij lid van de Industriële Kring Berkelland. Voor informatie over deze organisatie kunt u kijken op www.industrielekringberkelland.nl
woensdag 21 september 2011

Vandaag is de website voor Werova Kunstoffen B.V. uit Lochem opgeleverd.

Op www.werova.nl kunt u de nieuwe site bewonderen.

vrijdag 2 september 2011

A.s. dinsdag 6 September zijn al onze medewerkers weer terug na hun welverdiende vakantie en staan we weer voltallig paraat om u van dienst te zijn.

Aad, Sander, Michel, Peter, Sjoerd, Stagiaire Rob en Geert staan dan weer voor u klaar.

Hartelijk dank voor uw geduld in deze drukke periode en graag tot snel!

maandag 27 juni 2011

Iedereen bedankt voor de lovende woorden, bloemen, planten en cadeau's die we tijdens onze opening hebben ontvangen! De opkomst was geweldig groot!

De winnaar van "Kraak de code" is bekend....  Lees verder...

maandag 13 juni 2011

In verband met onze verhuizing en ons 10 jarig bestaan houden wij op zaterdag 25 juni a.s. van 10:00 tot 16:00 uur een INLOOPDAG. Iedereen is welkom! Als u ook komt en de code kraakt, maakt u kans op een iPad 2 3G!

donderdag 9 juni 2011

Wij zijn inmiddels verhuisd, ons nieuwe bezoekadres is De Vente 14 in Ruurlo. Op onderstaande kaart kunt u zien waar we nu zitten:

vrijdag 29 april 2011

Vanaf vandaag is de nieuwe website voor B&R Klimaattechniek uit Ulft online. Voor meer informatie > www.benrklimaattechniek.nl.

B&R Klimaattechniek is gespecialiseerd in Airconditioning, Luchtverwarming, Ventilatie, Luchtbehandeling en Centrale verwarming.

vrijdag 1 april 2011

Vanaf vandaag is de nieuwe site van Evert Jan Stegeman online. Een frisse nieuwe look is gecombineerd met ons CMS systeem, waarbij Evert Jan u dagelijks nog makkelijker op de hoogte kan houden van de weersvoorspellingen in Ruurlo en omgeving. Kijk op www.weerstationruurlo.nl

dinsdag 15 maart 2011

Microsoft heeft vandaag de nieuwe browser: Internet Explorer 9 gelanceerd.

woensdag 2 maart 2011
Michel de Boer komt ons team versterken op 2 mei. Hij stelt zich graag even aan u voor. [lees meer]
dinsdag 22 februari 2011
Afgelopen vrijdag legden de ouders van Geert de eerste steen bij ons nieuwe pand aan de Vente 14 te Ruurlo.
Lees meer.
zondag 13 februari 2011

Wij zijn druk bezig om de bekendste Ruurlose weerman, Evert-Jan Stegeman, van een nieuwe website te voorzien.

zondag 13 februari 2011

Met ingang van 1 Mei van dit jaar zal Michel de Boer uit Lichtenvoorde ons gaan versterken. Michel heeft 5 jaar systeembeheer ervaring bij een grote Nederlandse organisatie en gaat voornamelijk aan de slag bij onze zakelijke klanten. Hierbij moet u denken aan de configuratie van netwerken, het beheren daarvan en het adviseren van klanten bij het nemen van ICT beslissingen.

dinsdag 25 januari 2011

Onze nieuwbouw begint langzaam vorm te krijgen. Morgen zullen de vloerplaten geplaatst worden en vervolgens wordt er gestart met het lijmen van de binnenmuren. Wij staan te popelen om nieuwe foto's te maken van dit proces. Zie de foto's tot nu toe.

zaterdag 1 januari 2011

Het jaar 2010 is alweer voorbij. Wij hebben dit jaar, dankzij u als zeer positief ervaren. Onder andere daardoor staan er nogal wat ontwikkelingen op stapel voor dit nieuwe jaar 2011.

maandag 6 december 2010

Rondom de feestdagen hebben wij gewijzigde openingstijden. Klik hier voor een overzicht.

dinsdag 2 november 2010

Glashart is druk bezig om in Lochem glasvezel te realiseren. Daarvoor vraag Glashart een deelname van 40% van elke kern in de gemeente Lochem. Dat geldt dus voor Lochem, Epse, Almen, Eefde, Barchem, Exel, Gorssel en Harfsen.

zondag 5 september 2010

Zoals u wellicht reeds heeft vernomen zijn wij al geruime tijd druk doende met het onwikkelen van nieuwbouwplannen voor ons bedrijf.

Deze week is duidelijk geworden dat wij onze plannen in uitvoer gaan brengen. Lees meer...

zaterdag 22 mei 2010
Pacman bestaat 30 jaar. Speciaal voor deze gelegenheid hebben wij, net als Google een pacman game voor u op onze website geplaatst.
donderdag 1 april 2010

Vandaag 1 april 2010 bestaat Decorsign Websolutions & Computers officiëel 9 jaar. Begonnen met webdesign en hosting kunnen klanten nu voor een breed diensten en producten aanbod bij ons terecht.

donderdag 11 maart 2010

Tienduizenden Nederlandse computers zijn vorige week door een internationale bende met een virus besmet. Met dit virus konden pc's direct worden bestuurd om creditcard en login gegevens te stelen.

Zorgvuldigheid bij het surfen, e-mailen en downloaden is dus geboden.

Lees meer voor tips om besmetting te voorkomen.

vrijdag 5 maart 2010

Sinds 1 maart krijgen Europese gebruikers van Microsoft Internet Explorer een pop-up scherm met de vraag of ze een andere browser willen installeren. De keuze vloeit voort uit een schikking die de Europese Commisie heeft getroffen met Microsoft na een onderzoek naar de dominante marktpositie van het Amerikaanse softwarebedrijf.

Wij adviseren het gebruik van Microsoft Internet Explorer of Mozilla Firefox.

donderdag 11 februari 2010

Cloudcomputing is de term voor het online gebruik maken van software. E-mail, agenda, dataopslag, branche-specifieke software en wat je maar kunt bedenken, is met cloudcomputing bereikbaar vanaf elke internetwerkplek ter wereld. 

woensdag 27 januari 2010
Apple heeft vandaag, op Appleday de iPad officiëel aangekondigd als het Apple gadget van 2010. De iPad is een uitgebreide e-reader/tablet pc van Apple. Vele bedrijven hebben al een gooi gedaan naar het verkrijgen van succes met een dergelijk apparaat. Zal het Apple lukken?
maandag 18 januari 2010

Bent u van plan om geld uit te geven bij ons, dan zijn wij daar natuurlijk erg blij mee....
Maar... Wanneer u samenwerkende hulporganisaties nog niet hebt gesteund bij de hulp voor Haïti, denkt u dan eerst aan dit rampgebied. Kortom geef met gulle hand aan GIRO 555

maandag 11 januari 2010

Voor advies en installatie van uw glashart glasvezel verbinding kunt u uiteraard bij ons terecht! Als deelnemer van de initiatiefgroep Ruurlo op glasvezel (www.ruurloopglasvezel.nl) zijn wij op de hoogte van de ontwikkelingen omtrent de aanleg en bent u er zeker van dat de aanleg op de juiste manier gebeurt.

maandag 4 januari 2010

Wij wensen iedereen het alle beste voor het nieuwe jaar 2010! Wij staan ook dit jaar weer graag voor u klaar!

zondag 3 januari 2010

Het weer vraagt er om! Schaatsen. Voor ijsclub Ruurlo hebben we de website geupdate. Neem een kijkje hier: www.ijsbaanruurlo.nl

donderdag 17 december 2009

Tijdens de feestdagen gelden de volgende openingstijden:

24 december: Gesloten vanaf 15:00 uur
25 en 26 december: Gesloten
28,29 en 30 december: Geopend
31 december: Gesloten
1 en 2 januari 2010: Gesloten
4 januari 2010: Geopend en gelden weer de normale openingstijden.

Wij wensen u prettige feestdagen en een gelukkig nieuwjaar!

zondag 13 december 2009

De vergunning voor het plaatsen van de technische ruimte in Ruurlo is binnen. 15 december om 13.30 uur zal de technische ruimte geplaatst worden bij de voetbalvelden aan de Furstenauerstraat. De plaatsing zal gedaan worden onder het toeziend oog van de initiatiefgroep Ruurlo op Glasvezel. Het geheel zal opgefleurd worden met een hapje en een drankje. Wilt u er bij zijn, dan bij deze van harte welkom. Aad Beijk zal van onze kant hierbij aanwezig zijn.

donderdag 10 december 2009

Om onze bereikbaarheid te verbeteren hebben wij geinvesteerd in een nieuwe telefooncentrale. Door de schaalbaarheid van deze nieuwe centrale zijn wij klaar voor de toekomst!

woensdag 28 oktober 2009

Veel mensen hebben in de krant gelezen dat wanneer een gebruiker voor 1 juni Windows Vista heeft aangeschaft, ze "gratis" over kunnen naar Windows 7 (het nieuwste besturingssysteem van Microsoft).

Dit is echter niet helemaal het geval...

woensdag 21 oktober 2009

Glashart wil het Ruurlose initiatief ook in Lochem gaan ontplooien. Dit houdt in dat ook Lochem ook op de "aanleg" lijst van Glashart staat.
Binnenkort meer informatie.

woensdag 7 oktober 2009

Om het glasvezel gevoel warm te houden in Ruurlo is er vorige week een initiatiefgroep Glasvezel Ruurlo opgericht. De bedoeling van deze initiatiefgroep is mensen waar nodig te informeren en aanspreekpunt te zijn tijdens de aanleg. Lees meer

dinsdag 18 augustus 2009

Vanaf heden zijn wij trots u te melden dat wij het Acer Affinity Silver hebben bemachtigd. Zo kunnen we u nog sneller van dienst zijn als het gaat om reparaties, leveringen en scherpe offertes voor uw Acer product.

woensdag 8 juli 2009

Koopt u bij ons een nieuwe pc, dan krijgt u een gratis upgrade-optie voor Microsoft Windows 7.
Zodra Windows 7 wordt gelanceerd (22 Oktober 2009), hoeft u geen extra licentie meer te kopen voor het nieuwe besturingssysteem van Microsoft. U ontvangt hem nu al cadeau bij aanschaf van uw nieuwe pc!

dinsdag 7 juli 2009
Twitter is een internetdienst waarbij gebruikers korte berichtjes publiceren. Het is een sociale netwerksite waarop je jezelf, zoals bij Facebook, een profiel en een avatar aanmeet. Klik hier om onze twittersite te bezoeken.

donderdag 2 juli 2009

Op 2 Juli is bekend geworden dat Ruurlo wordt aangesloten op het glasvezelnetwerk van Glashart.
De reclamecampagne heeft zijn vruchten afgeworpen en de uitslag werd met champagne geviert in de tapperij te Ruurlo.

dinsdag 23 juni 2009

Geert Cornelissen is geïnterviewd door Graafschap TV over het glasvezel project in Ruurlo.
Hij zal hierbij duidelijk aangeven dat hij achter het glasvezel project staat. Hier te zien.

dinsdag 16 juni 2009

Wij merken dat er verwarring heerst ronde het glasvezel project van Glashart.
Door de communicatie vanuit inmiddels 3 hoeken (Glashart, Concepts-ICT en Solcon als nieuwe provider) lijken Ruurloërs nu door de bomen het bos niet meer te zien.

dinsdag 9 juni 2009

Op woensdagavond 10 Juni is de internetverbinding gerealiseerd tezamen met Hedan Telecom en ICT uit Borculo.
Over een afstand van 500 meter wordt het festivalterrein van Reurpop nu voorzien van een draadloze breedband internetverbinding.

woensdag 3 juni 2009

Enkele weken wordt u reeds op de hoogte gehouden door de firma Glashart (Reggefibre) m.b.t. de glasvezel ontwikkelingen in Ruurlo.
Wij vinden glasvezel in Ruurlo een goed idee! Uiteraard kunt u ook bij ons terecht voor advies en vragen. MEER INFO

donderdag 28 mei 2009

De oude website van smederij Oldenhave gaan wij in een nieuw jasje steken. Er wordt verfrissing doorgevoerd in de huisstijl van dit ambachtelijke familiebedrijf.
Een voorproefje kunt u hier zien.

maandag 4 mei 2009

Voor Jochem Myjer hebben we vandaag de nieuwe speellijst geplaatst. Kijk op www.jochemmyjer.nl voor en zoek de landkaart op het eiland.

vrijdag 17 april 2009

De nieuwe website van Volleybalvereniging Tornax hebben we vandaag gelanceerd. Morgenavond zal de site gepresenteerd worden bij de Tapperij aan haar leden, tijdens de jaarlijkse kaderavond.

woensdag 1 april 2009

Bent u goed beveiligd tegen virussen? Gebruikelijk worden er op 1 April een heleboel virussen verspreid.
Controleer dus of uw anti-virus software up-to-date is. Bent u er niet zeker van? Neem dan contact met ons op.

woensdag 1 april 2009

2Phone uit Lochem gaf ons opdracht om een site te ontwikkelen waarop Simonly abonnementen overzichterlijk kunnen worden aangeboden.
Naast de website hebben wij het logo ontworpen en de naam Sim4Sale bedacht.
Voor goedkope SimOnly abonnementen kunt u dus terecht op www.sim4sale.nl. U geeft daarmee ook onze klant een vliegende start.

maandag 2 maart 2009

Voor uw digitale problemen, kunt u natuurlijk op uw buurman vertrouwen. Maar wat als hij eens niet thuis is, of wellicht met vakantie is?
Dan belt u ons. Wij zijn naast de zakelijke markt ook gespecialiseerd in de service en ondersteuning bij u thuis.

vrijdag 27 februari 2009

Dit jaar sponseren wij Reurpop opnieuw! Na het succes van Reurpop 2008 hebben wij besloten om dit initiatief een warm hart toe te dragen.
Tijdens het evenement zult u ons op een groot billboard vermeld zien staan.

maandag 22 december 2008

Microsoft heeft bekendgemaakt dat Windows XP nog tot eind mei 2009 aan systeembouwers kan worden geleverd. Dat is langer dan de softwareleverancier eerder aankondigde. Bestellingen moeten wel op 31 januari binnen zijn.

Hulp op afstand

Download hieronder onze hulp op afstand software.
Voor deze dienst berekenen wij minimaal 1 kwartier volgens ons uurtarief.
Informeer bij onze medewerker.

Klik hier om de software te downloaden

Om het programma te starten, klikt u op "Uitvoeren".

Bent u tevreden over ons? Like onze Facebook pagina hieronder:

×